Cemka Polyurethane Rubber Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti.

In 2005, Cemka Polyurethane Rubber Automotive Industry and Trade Co. Ltd. Sti. Our company which is established in Bursa Çalı / Sarıyerler Industrial Zone serves to the automotive, defense industry, medical, aviation and furniture sectors with 25 years experienced staff in the production of polyurethane parts. In order to serve our customers in a wide range of products, we have been producing sheet metal, metal and armchair in our company which we opened in 2010 in Adapazarı.
Our company is adding different kinds of products every day and continuing its breakthrough in the sector.

Our company, which realizes production in line with customer demands, serves its customers with its experienced staff, qualified work force, customer focused and quality management system.

Our company has made sıre steps towards becoming a pioneer in the sector that has been recognized in this sector and never gives up its principles thanks to the importance given to quality since the first time it was established and the determination to succeed

By integrating Cemka Polyurethane experience with today’s evolving technologies, we will grow in the sector further by walking with our valued customers.
Our main goal is to grow other types of polyurethane in our production group.

Vizyon & Misyon

Kurumsal değerlere bağlı olarak poliüretan sektöründe teknoloji ve kalite açısından lider bir kuruluş olmaktır.

Ülkemizin, müşterilerimizin, iş ortaklarımızın, çevremizin gelişimine katkıda bulunarak, teknolojik
gelişimleri, rekabetçiliği, verimliliği, kaliteli hizmeti, etik değerleri düşünerek, rekabeti
fırsata dönüştürmek ve büyümeyi sağlamaktır.

Our Quality Policy

Yasal şartları göz önünde bulundurarak ürün ve hizmet kalitesini sürekli artırıp, zamanında termin ve tutarlı fiyat politikası uygulayarak işimizin en değerli hedefi olan müşteri memnuniyetini artırmak,

Sürekli eğitim ile çalışanlarımızın bireysel gelişimlerine katkıda bulunarak, verimliliği ve çalışanlarımızın memnuniyetiniartırıp istihdamda sürekliliği sağlamak,Tedarikçilerimizle iş ortaklığı bakış açısıyla işbirliği içinde olacak ve onların gelişimi için çaba sarf etmek, Sürekli gelişen ve verimli bir firma olmak ve bu sayede yeni yatırımlar yapılmasını sağlayarak topluma fayda sağlamak, Çevreyi ve doğal kaynakları korumak ve değer vermek, SİZİN İÇİN ÜRETİYORUZ.